Ik creëer bewustwording van de mogelijkheden van mens en organisatie en daarnaar te handelen met als doel een continu groeiproces. Resultaat hiervan is persoonlijke ontwikkeling, voldoening en verhoging van het bedrijfsresultaat. In de kern gaat het daarbij om het versterken van het individu en tegelijkertijd het succes in diens persoonlijke en zakelijke leven.

Groei en ontwikkeling leidt tot betere bedrijfsresultaten. Het bedrijfsleven is een plek waar mensen groeien en zich ontwikkelen. Doordat mensen zich bewust zijn van hun kwaliteiten en verantwoordelijkheid is er een continue groeiproces dat bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling. Er is plaats voor ieders talent, persoonlijke groei en samenwerking. Met enthousiasme en inzet kunnen mensen en ondernemingen komen tot excellente resultaten. Voldoening bij de werknemer leidt daarbij tot werkvreugde en winstgevendheid voor de onderneming.

Met 15 jaar ervaring als account- en salesmanager in de IT- en Telecombranche heb ik de menselijke en zakelijke kanten van het bedrijfsleven leren kennen. Die ervaring heeft mij geinspireerd om mij als trainer/coach te richten op het in de praktijk brengen van bovenstaande missie.

De kernwaarden van mijzelf en aanpak kenmerken zich door kracht, enthousiasme, respect, integriteit, professionaliteit, resultaat en persoonlijke groei. Focus ligt daarbij op opbouwen en meedenken binnen organisaties vanuit bestaande of nieuwe situaties en daarbij middels daadkracht en onbevangenheid het gewenste resultaat creëren.

Specialties: Proces/organisatie verbetering, Coaching en training Netwerken