Björn Hamoen Commercieel Manager

Björn is een mensgerichte en positieve Commercieel Manager die in staat is kansen te signaleren en te vertalen naar nieuwe diensten. Hij is binnen de organisatie verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en zijn werkzaamheden zijn gericht op de uitvoering en verdere ontwikkeling van beleid. Daarnaast ligt zijn focus op visieontwikkeling, groeistrategieën, marktanalyses en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

 

Migiel de Wit Business Development Manager

Migiel is een rustige, betrouwbare en uiterst vakkundig Business Development Manager die de huidige technologische mogelijkheden weet te vertalen naar klantenvoordelen. Migiel is binnen diverse marktsegmenten een waardevolle gespreks- en sparringpartner. Zijn primaire focus ligt op het op- en uitbouwen van het klantenportfolio, het aanboren van nieuwe markten en het ontwikkelen van nieuwe proposities.

 

Gilbert van Wingerden Creative Director

Gilbert is met zijn no nonsens mentaliteit en goede gevoel voor humor de creatieve marketingman van de organisatie. Gilbert is verantwoordelijk voor de creatieve afdeling en de creatieve vertaling van de communicatiestrategie naar een optimale dienstverlening. Hij analyseert marktgegevens, stelt marketingplannen op en geeft daarnaast advies op het gebied van technologische ontwikkeling en innovatie.

 

Karol Chroscicki Art Director

Karol is een enthousiaste en zeer creatieve artdirector. Hij is verantwoordelijk voor de totale visuele verschijning en de manier waarop er visueel wordt gecommuniceerd. Daarnaast is hij door gebruik te maken van visuele elementen in staat om strategische concepten en ideeën te vertalen naar beeld.

 

Jaime Martinez Creative Developer

Jaime is een spontane en opgewekte Creative Developer en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe internetapplicaties. Daarnaast richt hij zich op de IT architectuur, waarbij hij verantwoordelijk is voor de vertaling van de Business requirements naar de IT omgeving. Hij volgt, analyseert en adviseert tevens over interessante ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie.

 

Sanne van Oort Manager Backoffice

Sanne is een vrolijke en open persoonlijkheid die binnen de organisatie verantwoordelijk is voor de gehele Backoffice. Zij ondersteunt de salesactiviteiten, verzorgt offertetrajecten, maakt klantrapportages en is daarnaast als geen ander in staat om de ultieme match te maken tussen de opdrachtgever en de ZZP’er.